Entrar en la web Mas de Sant LLeí
Síguenos:
facebook twitter youtube googleplus rss Pinterest Instagram
Suscribirse al Newsletter

EN NUESTRO BLOG ESTARAS AL DIA DE LO ULTIMO EN BODAS

11 de octubre del 2015
El casament de la Gemma i el Carlos

El casament de la Gemma i el Carlos

"Un somni fet realitat, plasmat a tots els nivells tan en el sistema emocional com  físicament , tot era radiant, ple de llum, flors i colors, un entorn vibracional on els hi hagi. Nosaltres ens vam enamorar del Mas de Sant Llei només entrar-hi, espectacular.

Un cop vam decidir fer el nostre enllaç cada pas anava donant esme a les il·lusions i imatges mentals que poc a poc anàvem fixant-se damunt d'un paper, l'equip del mas ho va captar ràpid i tot es va anar produïnt tal i com dia rere dia vam estar planificant i organitzant.

El dia va ser espectacular, immillorable, ple d'emocions i sorpreses. Les il·lusions es plasmaven a cada microsegon tan dels nostres convidats com les nostres. Nosaltres estàvem ben atents, desperts amb una claredat  inusual,  havíem de gaudir aquest dia tan brillant i érem conscients que passava ràpid, per aquest motiu vam imprimir en els nostres cors cada mil·lèssima de segon, havíem de prendre consciència per retenir-ho, recordar-ho i  disfrutar-ho amb tota la gent i tot l'equip del mas de sant Llei, érem tots una pinya d'alegria i de festa,   en el nostre cor així està imprès!

La gent va quedar encantada, emocionada i tota aquesta magnificiència va ser possible gràcies a vosaltres a tot l'equip del Mas de Sant Llei des de comercial, passant per maquilladora, per l'equip dels infants, el gran espectacle,com per la cuina, com per l'equip tècnic-música, i com la millor organització i atenció de sala.

Nosaltres tornaríem a repetir-ho de la mateixa manera sense canviar cap coma ni punt, va ser el millor dia de la nostra vida, el més feliç, el més esperat, simplement Gràcies equip per fer-ho realitat! Amunt i força!"

29 d'agost de 2015

Comentar
Se ha producido un error al enviar tu comentario
Comentario enviado. Una vez revisado se publicarà
El teu comentari potser no es farà public fins que no hagi estat acceptat per l'administrador del blog.

No es permet utilitzar cap tag HTML.
No hay comentarios
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es