Entrar en la web Mas de Sant LLeí
Síguenos:
facebook twitter youtube googleplus rss Pinterest Instagram
Suscribirse al Newsletter

EN NUESTRO BLOG ESTARAS AL DIA DE LO ULTIMO EN BODAS

17 de febrero del 2016
Sant Valentí al Mas de Sant Lleí

Sant Valentí al Mas de Sant Lleí

El passat dissabte varem viure una nit molt especial, la nit de Sant Valentí. Per primera vegada en catorze anys, el Mas de Sant Lleí va obrir les seves portes en aquesta data tan assenyalada per celebrar una vetllada romàntica.

Més de vuitanta parelles, entre elles, moltes que s’havien casat al Mas de Sant Lleí, van venir a gaudir d’una nit plena de sorpreses.

El sopar va començar amb una copa de benvinguda al porxo de la terrassa Sant Esteve on totes les parelles van poder-se fer una fotografia al photocall. Tot seguit el mestre de ceremonia va donar la benvinguda i es va començar a servir el sopar, que el xef del Mas havia dissenyat especialment per la vetllada.

Durant el sopar els assistents varen poder gaudir dels espectacles de balls de saló oferts per Interdansa, d’un recital de poemes i de la música en directe de Carmen Porcar, que ens va deleitar a tots amb la seva fantàstica veu.

Les parelles, que varen obrir la festa amb el ball del fanalet, van poder gaudir de tres hores de ball per acabar la nit. Una nit de retrobaments, emocions a flor de pell i romanticisme que dificilment oblidarem. Moltes gràcies per aquesta fantástica acollida!

Comentar
Se ha producido un error al enviar tu comentario
Comentario enviado. Una vez revisado se publicarà
El teu comentari potser no es farà public fins que no hagi estat acceptat per l'administrador del blog.

No es permet utilitzar cap tag HTML.
No hay comentarios
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es