Entrar en la web Mas de Sant LLeí
Síguenos:
facebook twitter youtube googleplus rss Pinterest Instagram
Suscribirse al Newsletter

EN NUESTRO BLOG ESTARAS AL DIA DE LO ULTIMO EN BODAS

06 de julio del 2016
El casament del Marcos i la Mònica

El casament del Marcos i la Mònica

"Aproximadament dos anys abans del nostre gran dia, vam conèixer el Mas de Sant Lleí. Encara recordem el moment en que caminàvem i observàvem tot aquell entorn tan preciós. A mesura que anàvem descobrint nous racons del Mas, sentíem que realment havíem trobat el lloc perfecte per celebrar el nostre casament. Racons que inspiren, racons plens de màgia, un pati que ens va robar el cor en el moment que vam entrar-hi i que vam tenir molt clar que el nostre “si, vull”, el donaríem allà.  I així va ser. Recordem el dia del nostre casament, el passat 7 de Maig,  com el dia més especial i inoblidable de les nostres vides. No haguéssim pogut escollir millor lloc.  Un entorn màgic i preciós, on tothom es va poder sentir còmode i especial gràcies a la professionalitat de tot l’equip del Mas.

Comentar també que tant l’aperitiu com el sopar va ser tot un èxit! Tots els convidats van quedar encantats.

Evidentment, ens tornaríem a casar demà mateix ja que va ser un dia increïble i molt esperat després de tant de temps preparant-lo perquè fos perfecte.

Gràcies a tot l’equip del Mas, en especial al Carles per guiar-nos i deixar-nos gaudir del nostre dia amb tota tranquil·litat. I també una menció molt especial a la Inma per ajudar-nos a que el nostre dia fos tal quan havíem somiat."

Marcos & Mònica

7 de maig de 2016

Comentar
Se ha producido un error al enviar tu comentario
Comentario enviado. Una vez revisado se publicarà
El teu comentari potser no es farà public fins que no hagi estat acceptat per l'administrador del blog.

No es permet utilitzar cap tag HTML.
No hay comentarios
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es