Entrar en la web Mas de Sant LLeí
Síguenos:
facebook twitter youtube googleplus rss Pinterest Instagram
Suscribirse al Newsletter

EN NUESTRO BLOG ESTARAS AL DIA DE LO ULTIMO EN BODAS

15 de julio del 2016
El casament del Javi i la Montse

El casament del Javi i la Montse

"Després de visitar alguns restaurants per celebrar el dia del nostre casament, vàrem pensar en aquell dia en el cine que vàrem veure l’anunci del Mas de Sant Lleí.

Vàrem trucar i l’endemà mateix ja érem allà fent la primera visita. L’Anna ens va ensenyar tot el Mas, ens va explicar la seva història, i ens va explicar detalladament tots els seus serveis; Aquell dia vàrem sortir d’allà convençuts, aquell era el lloc que estàvem buscant per celebrar el nostre dia.

Al cap d’unes quantes visites i dels últims preparatius amb l’Inma, per fi va arribar el dia, aquell dia tan esperat, tan desitjat, aquell dia que havíem imaginat cada cop que pujàvem per aquella pujada i veiem el Mas, amb aquelles vistes inoblidables.

I com us podeu imaginar, tot va sortir com havíem planejat!

Enmig dels nostres nervis, veiem com poc a poc anava passant el dia i amb ell passaven els nervis, ja que gràcies a la coordinació d’en Carles i tot l’equip, tot era perfecte, els convidats estaven encantats, tot eren paraules bones , i a nosaltres això en emocionava molt, ja que tot l’esforç d’aquells últims dies havia tingut la seva recompensa. 

També volem donar les gracies de nou a tot l’equip del Mas de Sant Lleí, per la vostra professionalitat i amabilitat, gràcies per l’ajuda que ens heu donat i gràcies per haver format part d’aquell dia que fins ara només era part d’un somni."

Javi & Montse

22 de maig de 2016

Comentar
Se ha producido un error al enviar tu comentario
Comentario enviado. Una vez revisado se publicarà
El teu comentari potser no es farà public fins que no hagi estat acceptat per l'administrador del blog.

No es permet utilitzar cap tag HTML.
No hay comentarios
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es