Entrar en la web Mas de Sant LLeí
Síguenos:
facebook twitter youtube googleplus rss Pinterest Instagram
Suscribirse al Newsletter

EN NUESTRO BLOG ESTARAS AL DIA DE LO ULTIMO EN BODAS

27 de agosto del 2013
Boda de Mireia & Edu en el Mas de Sant Lleí el 20.07.13!

Boda de Mireia & Edu en el Mas de Sant Lleí el 20.07.13!

"Encara que sembli mentida, no coneixíem el Mas de Sant Llei. Ens acabàvem de prometre tot just feia un parell de mesos i amb la il·lusió que això comporta varem començar a buscar restaurants.

Recordem com si fos avui aquell dissabte quan varem arribar al Mas. Només aparcar al cotxe, ens varem mirar als ulls i vam dir-nos “aquí ens volem casar”. No havíem començat a visitar encara el lloc, ni coneixíem a ningú, però aquell entorn, les vistes i la pau que s’hi respirava ens varen enamorar.

De cop, va aparèixer en David, un noi atent, molt simpàtic i amb un tracte excel·lent, ell va ser qui ens va ensenyar la finca... no vam necessitar ni una setmana per decidir-nos.. perquè el Mas de Sant Llei té màgia, l’entorn és immillorable i si li sumes un equip de professionals increïble, és el lloc perfecte.

Van anar passant els mesos, l’Araceli, la Yolanda, la Georgina, la Sandra,...i disculpeu si ens oblidem a algú... ens van donar aquella seguretat que moltes vegades els nuvis necessitem! Sabíem que a les seves mans tot aniria perfecte. I així va ser. No ens varem haver de preocupar per res. Ens trucaven, ens escrivien, ens rebien sempre que els hi demanàvem, etc. I sobretot, ens il·lusionaven.

Va arribar el gran dia, 20 de juliol del 2013. Nosaltres arribàvem nerviosos i contents, i ens va rebre l’Evarist, una persona d’aquelles que et transmeten amb una mirada la tranquil·litat de que tot anirà bé. Amb els fotògrafs, ens varen tirar un munt de fotos i és que al Mas, no li falten racons on fer-les. Un cop acabades, el Carles, el Maitre, ens va venir a buscar. Ens va rebre amb un somriure engrescador i ens va guiar tot el dia aconseguint que nosaltres gaudíssim de cada moment sense preocupar-nos per res.

Abans d’acabar ens agradaria recordar-nos també de les “assafates”que en tot moment van cuidar dels invitats i de tots els cambrers, en especial l’Antonio que va ser qui va preocupar-se que a nosaltres no ens faltés de res.

Resumint, va ser un dia meravellós on el Mas de Sant Llei hi va tenir molt a veure.

Moltes gràcies per tot, però sobretot, per fer realitat el nostre somni.

Una abraçada a tot l’equip!!

Mire&Edu"

Comentar
Se ha producido un error al enviar tu comentario
Comentario enviado. Una vez revisado se publicarà
El teu comentari potser no es farà public fins que no hagi estat acceptat per l'administrador del blog.

No es permet utilitzar cap tag HTML.
No hay comentarios
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es