Entrar en la web Mas de Sant LLeí
Síguenos:
facebook twitter youtube googleplus rss Pinterest Instagram
Suscribirse al Newsletter

EN NUESTRO BLOG ESTARAS AL DIA DE LO ULTIMO EN BODAS

17 de abril del 2014
Os presentamos la boda de Ana & Simón en el Mas de Sant Lleí

Os presentamos la boda de Ana & Simón en el Mas de Sant Lleí

"Va ser en David qui ens va convidar a visitar el Mas en una de les tantes fires que vam anar. Era un diumenge fred de Febrer però el Mas feia un goig impressionant. Pujant la rampa amb la Font dels cavalls de fons ens vam mirar i vam sentir allò que a cap altre lloc havíem sentit, allà vam decidir que aquell era l'escenari pel nostre gran dia.
La visita ens va acabar d'enamorar de l'entorn, dels detalls, de la masia, dels Increibles espais i de la cuina que tenia el Mas.
Les setmanes fins al casament vam estar molt ben assessorats per l'Araceli que ens va saber comprendre i ens va donar la tranquil·litat que els nuvis necessiten en la bogeria dels preparatius.
Ens va agradar tant el Mas que vam fer amb ells també la cerimònia de casament. En tot moment vam sentir-nos súper especials per tot l'equip que col·labora amb el restaurant perquè aquell dia sigui inoblidable (dj, ceremoniant, etc...). 
Arribat el dia, dues hores abans de la cerimònia civil plovia com feia temps que no havia vist. L'Araceli ens va informar en tot moment sobre els canvis d'última hora provocats pel mal temps però tot fins i tot així vam poder gaudir encara mes dels espais tan Increibles que té el Mas de Sant Lleí.
Mitja hora abans del gran moment, va començar a sortir un sol impressionant. Vam fer la cerimònia al pati interior, un lloc màgic i súper romàntic. Després vam gaudir de l'aperitiu amb unes vistes impressionants sobre el Vallés i tots els convidats estaven encantadíssims amb el servei i el menjar que estaven gaudint, encara en parlen quan ens veuen!
Ja per acabar, la organització i coordinació durant el banquet, la maquilladora que va causar sensació entre les convidades i tot el que els fotògrafs tenien preparat van fer d'aquell dia el més feliç de la nostra vida. Vam quedar meravellats de la increïble professionalitat de tots els que formen el súper equip del Mas de Sant Lleí.
 
Moltíssimes gràcies per tot!

Ana & Simón 08.06.2013"

Comentar
Se ha producido un error al enviar tu comentario
Comentario enviado. Una vez revisado se publicarà
El teu comentari potser no es farà public fins que no hagi estat acceptat per l'administrador del blog.

No es permet utilitzar cap tag HTML.
No hay comentarios
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es