Entrar en la web Mas de Sant LLeí
Síguenos:
facebook twitter youtube googleplus rss Pinterest Instagram
Suscribirse al Newsletter

EN NUESTRO BLOG ESTARAS AL DIA DE LO ULTIMO EN BODAS

17 de noviembre del 2014
El casament de la Gemma i el Víctor al Mas de Sant Lleí

El casament de la Gemma i el Víctor al Mas de Sant Lleí

El dia no podia haver estat més perfecte. Vam decidir casar-nos al Mas de Sant Lleí per la revetlla de Sant Joan, i malgrat que els núvols amenaçaven de bon matí, el Carles va tranquil·litzar al nuvi quan es va passar per acabar de dur els últims detalls pels convidats: “Avui no plou, ni de conya”. I per sort, la previsió meteorològica del Carles es va complir fil per randa.

Se’ns fa difícil resumir en 4 línies com va anar el vespre, però realment va ser màgic. El Mas estava preciós, tot era al seu lloc, elegant, mesurat, natural... abans que arribessin els convidats nosaltres ja érem allà per fer la sessió de fotos i realment vam poder gaudir dels espais a l’aire lliure, de l’entorn i de la tarda fantàstica que ens va fer.

No vam estar gens nerviosos i crec que, en gran part això va ser gràcies a la seguretat i la tranquil·litat que en tot moment ens van oferir tant l’Araceli com el Carles. A les 18.30 de la tarda sonava la música i començava la nit més curta de l’any (per nosaltres encara més!). Vam fer la cerimònia al pati cobert, un espai de pel·lícula.

El sopar-còctel a la terrassa del Saló Santa Justa també va ser tot un èxit: els convidats estaven encantats amb el menú i amb el fet de poder estar-se a l’aire lliure en un entorn tan fantàstic, fins i tot els nens van poder gaudir dels patis i jardins del Mas!

Un cop més agrair al David, a l’Araceli, al Carles i a tots aquells professionals amb qui no vam tenir tracte directe però que també van contribuir a que el dia fos realment perfecte. Moltíssimes gràcies a tots!

Gemma & Víctor

23/06/2014

Comentar
Se ha producido un error al enviar tu comentario
Comentario enviado. Una vez revisado se publicarà
El teu comentari potser no es farà public fins que no hagi estat acceptat per l'administrador del blog.

No es permet utilitzar cap tag HTML.
No hay comentarios
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es