Image

Mas de Sant LLeí entre flors liles i silvestres, celebra la primavera el 8 de juny en una especial festa còctel, el 8 de juny a les 20.30h.

Vine amb la teva parella, família o amics a gaudir de la gastronomia del Mas en un sopar còctel, amb música en directe i ball fins a la matinada.

Image

Preu del sopar i ball amb barra lliure, per a reserves efectuades fins al 31 de maig: 79 € per persona (IVA inclòs)

 

Preu del sopar i ball amb barra lliure per a reserves efectuades desprès del 31 de maig: 89 € per persona (IVA inclòs)

Es prega omplir el següent formulari per tal d'efectuar la reserva per la festa de la primavera que tindrà lloc el pròxim 8 de juny al Mas de Sant Lleí amb motiu de gaudir d’una nit màgica. Després d'haver clicat a "Enviar" apareixerà un missatge amb les indicacions per a fer la transferència de la reserva.

No es considerarà efectiva una reserva fins que no es rebi el justificant de transferència a cm@masdesantllei.com.

FORMULARI DE RESERVA

Image
 

Per tal de fer la reserva es prega omplir el formulari i efectuar la transferència de l’import total dels assistents al següent número de compte ES83 0049 3942 792614961272 indicant a la referència FESTA PRIMAVERA – NOM I COGNOMS de la persona que ha fet la reserva i enviar el justificant de transferència al següent email cm@masdesantllei.com

Data de tancament de reserves: 5 de juny. Places limitades.


L’esdeveniment està obert al públic en general.


Mas de Sant Lleí es reserva el dret de cancel·lació en cas de no arribar al mínim d’ocupació per a celebrar l’esdeveniment. En aquest cas Mas de Sant Lleí retornaria íntegrament l’import ingressat.