Idioma: cat esp eng deu net rus Entrar a la web masdesantllei.com Segueix-nos: facebook twitter youtube googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
banner-noticies
Totes les notícies


Homenatge a Ana Belén, Goya d'Honor 2017

Homenatge a Ana Belén, Goya d'Honor 2017 IMG_0054.jpg IMG_0024.jpg IMG_0056.jpg IMG_0029.jpg d.jpg

El passat divendres 7 d'abril de 2017 la Gastronomia & Servei de Sant LLeí Catering va estar present a l'antiga Fàbrica d'Estrella Damm a Barcelona, lloc triat per donar un homenatge a Ana Belén pel Goya d'Honor que, l'Acadèmia del Cinema li va atorgar per la seva carrera i trajectòria com a actriu.

A l'emblemàtica Fàbrica d'Estrella Damm, es va servir un còctel per a la premsa de televisió i radio convocats i també per als Acadèmics del Cinema Català, abans de començar el photocall amb Ana Belén i la posterior roda de premsa acompanyada d'Isona Passola (Presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català) i Nora Navas (Actriu).
En acabar la roda de premsa es va servir un magnífic còctel en la terrassa de la Fàbrica, un deliciós aperitiu ofert per Sant LLeí Catering, que van poder gaudir els acadèmics de la ACC i l'Acadèmia Espanyola.

L'esdeveniment va ser tot un èxit. Espai, gastronomia, servei… a l'alçada del merescut homenatge a Ana Belén pel Goya d'Honor 2017. Ana Belén una “estrella” que brilla amb llum pròpia.

Agraïm totes les felicitacions d'assistents, organitzadors, etc. Per a tot l'equip de Sant LLeí Catering va ser un plaer formar part d'aquest magnífic esdeveniment.

Foto de portada. Ana Belén, entre Isona Passola i Josep María Pou.
                                Martín. E. Berenger.

Compartir: Facebook Twitter Google + Menéame.net 10 d'abril del 2017
peu
Generat amb la Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews.es