Idioma: cat esp eng deu net rus Entrar a la web masdesantllei.com Segueix-nos: facebook twitter youtube googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
banner-noticies
Totes les notícies


Mas de Sant Lleí, el teu enllaç de somni a Barcelona

Mas de Sant Lleí, el teu enllaç de somni a Barcelona image00007-min.JPG IMG_1997-min.JPG

Mas de Sant Lleí és una de les finques amb més encant de Barcelona que ofereix un servei exquisit per fer del dia de les teves noces el dia més feliç de la teva vida. La masia, d'origen medieval, va ser construïda per encàrrec del bisbe de Sant Lleí al segle XII i avui dia és un reconegut restaurant envoltat d'uns espectaculars jardins amb vista a tot el Vallés.

Amb capacitat de fins a 600 convidats, les seves instal·lacions contenen cuina pròpia —no es contracta servei de catering extern— que ofereix una proposta gastronòmica variada i de qualitat amb un producte cuidat i de proximitat. Pots celebrar el banquet en els amplis salons de la mateixa masia, amb grans finestrals i elegant decoració, com en les diferents terrasses o en els romàntics jardins. A més, l'equip de professionals de Mas de Sant Lleí estarà a la teva disposició al llarg de tota la celebració posterior a l'enllaç sense cap límit horari.

Si decideixes celebrar el teu enllaç en diumenge, Mas de Sant Lleí et dóna la possibilitat de privatitzar la finca per gaudir de la màxima exclusivitat i poder gaudir dels racons més especials a cada moment de la celebració: les noces en els jardins replets de rosers, la recepció en alguna de les terrasses, el banquet en un dels patis originals del segle XII…

Mas de Sant Lleí posa a la teva disposició un gran equip de professionals amb els quals pots posar-te en contacte si el que vols és fer de les teves noces en un esdeveniment únic, ple d'història, màgia i romanticisme. Entre els serveis oferts, disposes d'un assessorament complet sobre el protocol per a la planificació de l'esdeveniment, ambientacions temàtiques al gust dels nuvis, diferents opcions per amenitzar la vetllada —actuacions, mags, ball…— i diverses ofertes de grups musicals.

El teu enllaç de somni en plena naturalesa i a tan sol uns minuts de la Ciutat Comtal.


16 de gener de 2018 @Vip-style Magazine

Compartir: Facebook Twitter Google + Menéame.net 01 de febrer del 2018
peu
Generat amb la Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews.es