Idioma: cat esp eng deu net rus Entrar a la web masdesantllei.com Segueix-nos: facebook twitter youtube googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
banner-noticies

Noticias<< Grans Esdeveniments >>

masdesantllei

Aquest cap de setmana l'equip de Sant LLeí Catering va dur a terme un esdeveniment de grans dimensions.

Una gran jornada lúdica per a empleats i familiars del Grup Autodesk, bcn.

 

 

13 de juny del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Feneval

masdesantllei

Ahir 7 de juny de 2017, la Federació Nacional Empresarial de Lloguer de Vehicles que engloba a gairebé 500 empreses i que representa prop del 80% del sector del lloguer de vehicles pel que fa a xifra de facturació, parc de vehicles, xarxa d'oficines i empleats, va realitzar una convenció en la nostra Finca Mas de Sant LLeí.


En la jornada es va servir un còctel en la terrassa de Sant Esteve, així mentre l'equip de Sant LLeí Events servia l'aperitiu, prop dels 110 assistents van poder veure l'exposició exterior de cotxes.


En acabar el còctel Feneval al costat de FCA Fleet & Business va gaudir d'un exquisit dinar a la nostra sala.

 

Ampliar informació ***


 

08 de juny del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Jornada Waylet – Repsol –

masdesantllei

Seguretat, plans d'acció i noves tecnologies. 

Mas de Sant LLeí va acollir el passat 25 de maig la 5ª jornada de Repsol Catalunya, organitzada per Sant LLeí Events. La jornada va girar entorn varis eixos. Accions de seguretat, pla client, resultats i  Waylet.
 

Repsol Waylet va presentar en el mes de maig aquesta aplicació. Amb la qual els clients poden pagar des del seu telèfon mòbil en totes les Estacions de Servei Repsol, amb descomptes i promocions especials a més de recomanacions de viatge, estacions de servei properes, cercador de rutes i  oferta cultural.

30 de maig del 2017 Ampliar notícia / Compartir

UPF un Pas d'Equador excepcional

masdesantllei

El passat 19 de maig 500 universitaris de la UPF van celebrar el Pas d'Equador en Mas de Sant LLeí. Quatre classes de ADE· ECO, una de IBE, 1 de Management i 1 de doble Grau Economia i Dret.

Un gran grup d'universitaris que van gaudir d'una gran nit


Un photocall en l'entrada de la Finca perquè tots els assistents poguessin fotografiar-se en aquesta nit tan especial.
 

Mas de Sant LLeí va servir un còctel en els exteriors, amb un gran muntatge en la terrassa de Sant Esteve.
 

En acabar el còctel van començar les divertides votacions a l'estil americà.

La selecció del Rei & la Reina de cada classe que va finalitzar amb una espectacular coronació dels reis i reines a les quals se'ls va fer lliurament d'una banda.

Una gran festa amb música personalitzada pel nostre DJ “Danny”

La celebració va ser tot un èxit. Una gran festa per celebrar el pas d'anys de treball dur, esforç… i és que just en aquesta meitat aquesta festa és una manera de recompensar-ho, agafar impuls i il·lusió per el següent tram dels estudis.

Un gran grup, explica l'equip de Sant LLeí Events.
 

Sort a tots en aquest camí!


 

 

24 de maig del 2017 Ampliar notícia / Compartir

8è Congrés de l'Associació de distribuïdors de Catalunya

masdesantllei

Empreses distribuïdores de gasoil a Catalunya es reuneixen en el Mas de Sant LLeí.
La jornada del 18 de maig es va desenvolupar amb les ponències de totes les empreses assistents.
 

Una taula rodona i una ponència final a càrrec de l'il·lustre Xavier Sala i Martin.
100 assistents van gaudir d'un Coffee break en la terrassa de Sant Esteve i en finalitzar la jornada l'equip de cuina va elaborar un exquisit còctel, delícies fredes, calentes i bufets. 

Un balanç molt positiu d'un congrés que va aglutinar temes de gran interès per al sector, temàtiques d'actualitat i presentació d'un futur on la tecnologia aplicada revolucionarà la distribució de gasoil.

23 de maig del 2017 Ampliar notícia / Compartir

“Fes de les teves noces un somni i del teu somni una realitat”

masdesantllei

Aquest ha estat el nou lema de la campanya per a l'spot de presentació Mas de Sant LLeí. Llançat el passat mes de març als Cinemes "Nort" de Granollers, Barcelona.

“Partíem d'un vídeo de presentació de la Finca de noces a manera de curtmetratge i ha estat tot un repte mostrar l'essència del Mas de Sant Lleí en 25 segons” Comenta l'equip creatiu.

10 de maig del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Esdeveniments corporatius per al creixement empresarial

masdesantllei

La versatilitat dels espais, l'exclusivitat de la finca i les sessions organitzades durant totes les jornades que s'han anat desenvolupant pel Grup Repsol Catalunya en Mas de Sant LLeí durant aquests dos mesos, han contribuït favorablement al treball en equip, al mateix temps que ha fomentat el desenvolupament de les capacitats individuals i col·lectives necessàries per a la millora de l'activitat laboral, amb sessions sobre seguretat, activitats d'equip, jocs col·lectius, risoterapia … 

Els esdeveniments corporatius fomenten el creixement des de dins de l'organització i és on els membres s'acosten al lloc en el qual es comparteixen objectius. Reforçar les capacitats, actituds individuals i col·lectives al mateix temps que es treballa a transmetre aquests objectius, són sens dubte la millor manera d'involucrar a tots els integrants del grup empresarial.

Sant Lleí Events

05 de maig del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Repsol Catalunya

masdesantllei

12 d'abril de 2017

La delegació Repsol Catalunya organitza des del passat mes de març en Mas de Sant LLeí, diverses jornades internes per als seus empleats de Catalunya.

 

12 d'abril del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Homenatge a Ana Belén, Goya d'Honor 2017

masdesantllei

El passat divendres 7 d'abril de 2017 la Gastronomia & Servei de Sant LLeí Catering va estar present a l'antiga Fàbrica d'Estrella Damm a Barcelona, lloc triat per donar un homenatge a Ana Belén pel Goya d'Honor que, l'Acadèmia del Cinema li va atorgar per la seva carrera i trajectòria com a actriu.

A l'emblemàtica Fàbrica d'Estrella Damm, es va servir un còctel per a la premsa de televisió i radio convocats i també per als Acadèmics del Cinema Català, abans de començar el photocall amb Ana Belén i la posterior roda de premsa acompanyada d'Isona Passola (Presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català) i Nora Navas (Actriu).
En acabar la roda de premsa es va servir un magnífic còctel en la terrassa de la Fàbrica, un deliciós aperitiu ofert per Sant LLeí Catering, que van poder gaudir els acadèmics de la ACC i l'Acadèmia Espanyola.

L'esdeveniment va ser tot un èxit. Espai, gastronomia, servei… a l'alçada del merescut homenatge a Ana Belén pel Goya d'Honor 2017. Ana Belén una “estrella” que brilla amb llum pròpia.

Agraïm totes les felicitacions d'assistents, organitzadors, etc. Per a tot l'equip de Sant LLeí Catering va ser un plaer formar part d'aquest magnífic esdeveniment.

Foto de portada. Ana Belén, entre Isona Passola i Josep María Pou.
                                Martín. E. Berenger.

10 d'abril del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Jornades empresarials

masdesantllei

[Notícia]


07 d'abril de 2017
 

Els passats 4, 5 i 6 d'abril l'empresa Miky dedicada a la distribució de màquines recreatives a Barcelona. Ha triat el Mas de Sant LLeí per realitzar una mostra de presentació de producte, perquè els seus clients puguin conèixer les novetats d'aquest any. La gran sala es va omplir de llum i color, albergant una mostra de les últimes novetats de màquines recreatives. Destinat el pati de la finca com a zona de formació tècnica per als proveïdors.
 

07 d'abril del 2017 Ampliar notícia / Compartir
Anterior
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Següent
peu
Generat amb la Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews.es