Idioma: cat esp eng deu net rus Entrar a la web masdesantllei.com Segueix-nos: facebook twitter youtube googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
banner-noticies

NoticiasMas de Sant LLeí premiat amb el guardó Wedding Awards 2017

masdesantllei

NOTA DE PREMSA

WEDDING AWARDS 2017 by bodas.net
Mas de Sant Lleí ha rebut el guardó Wedding Awards 2017 en la categoria Banquet.
Un any més, les 38.400 empreses online de Bodas.net opten al guardó Wedding Awards que reconeix el seu bon treball i servei a les parelles.

El premi ve assignat en funció de la quantitat i la qualitat de les opinions rebudes per part de les parelles que van contractar els seus serveis o van comprar els seus productes. Tots els premiats per categories es poden consultar en bodas.net/wedding-awards.

Vilanova Del Valls, 28 de Març de 2017. 

Mes de Sant Lleí de Barcelona ha estat guardonat amb el premi Wedding Awards 2017 per a la categoria Banquet. Des de fa quatre anys, Bodas.net atorga aquests premis a l'excel·lència en el servei ofert per les empreses del sector nupcial del nostre país.

Un any més Bodas.net, líder global en el sector nupcial, ha assignat els Wedding Awards a les empreses i
professionals del sector basant-se exclusivament en les opinions i valoracions de les parelles quevan contractar els seus serveis.

28 de març del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Està Passant Barcelona Wedding Summit 2017

masdesantllei

Mas de Sant LLeí present en la II Barcelona Wedding Summit 2017

Involucrats amb el sector nupcial, al dia de les claus i processos d'un sector en constant evolució.

Apassionats dels esdeveniments i les tendències, treballem diàriament amb un equip de professionals involucrats, que ofereixen el millor de si mateixos per seguir sent un referent en el sector nupcial i en els esdeveniments.

Mas de Sant Lleí #non-Stop 

En el nostre blog, [POST's] actualitzats de tot el que s'està cuinant per #ElsNuvisdelMas

 

 

 

 

21 de març del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Quin estil voleu crear al vostre enllaç?

masdesantllei

A totes aquelles parelles que es casen en Mas de Sant LLeí, els presentem a Georgina M. actual col·laboradora en el disseny i decoració d'espais en la nostra Finca, on desenvolupa tota la seva creativitat entorn al gran dia nupcial. 

Apassionada de les “bodes”, amb sensibilitat estètica i un gust exquisit, farà que els nuvis puguin gaudir de les seva “boda” ideal. Dissenys personalitzats tenint en compte l'essència i l'estil personal dels quals donaran el sí vull! 
 

17 de març del 2017 Ampliar notícia / Compartir

La fundació Oncovallès

masdesantllei

La fundació Oncovallès situada a Granollers, és una Institució Privada d'ajuda Oncològica que ofereix una atenció global i assessora als seus pacients. Acompanyant als malalts de càncer i els seus familiars en aspectes tant biològics com  orgànics. 
 

23 de febrer del 2017 Ampliar notícia / Compartir

El meu nen és celíac. Pot celebrar la comunió com els altres nens?

masdesantllei

És temps de preparació de comunions, la tradició de la celebració segueix present en moltes famílies que, decideixen celebrar aquest ritual a l'Església Catòlica i posteriorment celebrar el gran dia amb un menjar, envoltats de familiars i amics amb una temàtica infantil, tant en la decoració seleccionada per a l'espai, com per a la diversió, en habitual per a aquest tipus de celebracions les activitats i entreteniments amb titelles, pallassos, castells inflables, entre moltes altres propostes que van a dependre del desig de la família ajusto a la celebració.

Una de les qüestions importants i a causa de l'increment del nombre de nens celíacs, cal tenir en compte que algunes Esglésies ofereixen alternatives sense gluten perquè el nen pugui combregar sense riscos. 

17 de febrer del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Assemblea Catalunya Convention Bureau

masdesantllei

Dimarts passat, 7 de febrer de 2017 Sant LLeí Events i Sant LLeí Catering com a membres de CCB, va assistir a l'Assemblea Catalunya Convention Bureau.
 

En l'Assemblea es van comentar les actuacions dutes a terme en el 2016 i en una segona part, es van establir els objectius i activitats proposades per aquest 2017.
 

09 de febrer del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Restaurant de bodas a barcelona

masdesantllei

Mas de Sant Lleí. Especialistes en l'organització i execució integral de bodes en la seva Finca, celebra bodes d'altres cultures. Si bé cal destacar, la confiança de moltes famílies i parelles xineses que han decidit celebrar el seu enllaç en Mas de Sant LLeí des de fa ja bastants anys. El passat 18 de gener de 2017 es va celebrar la primera boda de l'any, on es va desplegar tota la tradició de la cultura xinesa.

02 de febrer del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Unilever celebra el Nadal amb Catering Sant Lleí

masdesantllei

“Gracias por la atención, la calidad, la cantidad y la profesionalidad de la Comida de Navidad de Unilever. Toda la compañía quedó gratamente sorprendida con el servicio ofrecido por Catering Sant Lleí.

Seguro que seguiremos viéndonos, y contando en futuras ocasiones con vosotros. Ha sido un enorme placer haber compartido este momento tan entrañable del año con vosotros.” Rosa Márquez, Unilever

 

Després d'una sessió plenària a la qual van assistir tres centes persones de l'equip de Unilever España, els assistents van gaudir d'un cóctel per celebrar l'arribada del Nadal.

L'esdeveniment va tenir lloc a la sala Cúbic de Viladecans i Catering Sant Lleí es va encarregar no només de servir el coffee break i el cóctel, sino també de la decoració.

16 de desembre del 2016 Ampliar notícia / Compartir

Comencen les celebracions de Nadal al Mas de Sant Lleí

masdesantllei

El passat divendres 2 de desembre va tenir lloc la primera celebració de Nadal al Mas de Sant Lleí. Una consultora internacional amb seu a Sant Cugat del Vallès va inagurar la temporada de celebracions de Nadal al Mas.

Més de cent vuitanta assitents van gaudir del sopar de Nadal amb un posterior ball. Aquesta jornada va servir també per a conmemorar el cinquè aniversari de la consultora.

En les pròximes setmanes el Mas de Sant Lleí rebrà a diverses empreses que vindran a gaudir de les nostres instal·lacions i gastronomia per celebrar l'arribada del Nadal i el final d'aquest 2016.

 

 

05 de desembre del 2016 Ampliar notícia / Compartir

Catering Sant Lleí i Sant Lleí Events a IBTM World

masdesantllei

Avui la Ursula Carrasco, representant a Catering Sant Lleí, i l'Anna Sanatacana, representant a Sant Lleí Events han visitat la fira IBTM World de Barcelona. 

La fira, una de les més importants del sector, és el punt de trobada de les empreses d'incentius, esdeveniments i reunions. IBTM World se celebra del 29 de novembre a l'1 de desembre al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona i congrega més de 3.000 empreses expositores vinguts de 150 països i espera més de 17.500 professionals.

29 de novembre del 2016 Ampliar notícia / Compartir
Anterior
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Següent
peu
Generat amb la Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews.es