Language: cat esp eng deu net rus Enter the website masdesantllei.com Follow us: facebook twitter youtube googleplus rss
Subscribe to Newsletter
banner-noticies
All news


De nieuwe menu's 2015

De nieuwe menu's 2015

Zoals onlangs al is aangekondigd, zullen in 2015 allerlei nieuwe mogelijkheden voor bruiloften worden geboden en onze keuken is daarop geen uitzondering. Voor het nieuwe seizoen biedt onze chef-kok u een breed scala aan menu's voor banketten waar bijzondere betekenis wordt gegeven aan producten van onze eigen keuken en uit de buurt.


Een deel van de innovaties waarvan de bruiloftsgasten volgend jaar kunnen gaan genieten, zijn de "tronco" van kabeljauw met venusschelpen, bruschetta met olijven, semi-zongedroogde tomaten en gekonfijte artisjokken, Iberische "Solomillitos" met  "Tous dels Tilers" saus, een frambozenchutney, minestrone van asperges, tomaten en aardappelen, of het gerecht van drie vissen  "Langostinos de Sant Carles" met peterselie en citroen.


Mas de Sant Llei biedt traditionele en verfijnde gerechten, gepresenteerd op een innovatieve en creatieve manier. We hebben een eigen keuken met de nieuwste apparatuur voor het prepareren van ons culinaire aanbod.

Share: Facebook Twitter Google + Menéame.net December 19, 2014
peu
Generated by Actualnews.es Platform
Actualnews.es Platform